A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Прудянський ліцей" Дергачівської міської ради Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Великодня волонтерська акція

Друзі. Ми це зробили. Сьогодні ми, нарешті, змогли поділитися теплом наших сердець з нашими Янголами-охоронцями. Великодня волонтерська акція Прудянської ліцейної спільноти "Великдень зближує серця" відбулася. Великодні паски, сало, крашенки, великодні кролики, ковбаска та багато інших смаколиків, а головне щирі слова, від усього серця , з якими ми звернулися до наших захисників. Лунали вірші, пісні, слова вдячності, обійми і нарешті... посмішки ...зі сльозами на очах. Дякую всім і кожному окремо, хто долучився до волонтерської акції. Разом ми - сила! Наближаємо Перемогу разом!

21:23 11.05.2024

Тиждень цивільного захисту

У КЗ "Прудянський ліцей" з 29 квітня по 6 травня було  проведено Тиждень цивільного захисту. У ньому взяли участь учні 1- 11 класів. Діти  набули знань та практичних навичок щодо дій у надзвичайних ситуаціях у формі онлайн- спілкування,  під час проведення вікторин, квестів, ігр- подорожей та інших ігрових форм навчання. Також учні разом з педагогами повторили правила надання першої домедичної допомоги при надзвичайних ситуаціях, зокрема  під час ушкоджень від вибуху, під час  поранень осколками, обвалів, під час стресових ситуацій. Тиждень видався плідним та цікавим.

20:59 07.05.2024

Зі Світлим Христовим Воскресінням!

Вітаємо зі Світлим Христовим Воскресінням! Світла і добра, благоденства і процвітання, віри і любові вам. Миру і щастя дому вашому, вам, рідним і близьким. Христос воскрес!                        "Христос воскрес!" - десь пролунало, І на душі святково стало. Ось кошики із рушниками Несуть до церкви із пасками. Святково свічки засвітились, І всі частунки освятились. "Христос воскрес" - лунають дзвони. Хай зникнуть всякі перепони! Хай у душі панує свято, Хай успіхів буде багато! Хай завжди і у всім щастить. І хай вас Бог благословить!                                                                                                                                                                 ФЛЕШМОБ ПРУДЯНСЬКОЇ ЛІЦЕЙНОЇ РОДИНИ 

09:07 05.05.2024

Майстер-клас з писанкарства

3 травня діти Дергачівської громади , а саме Прудянського старостинського округу, відвідали майстер-клас з ПИСАНКАРСТВА.  Дякуємо старості М'ячикову Євгенію Олеговичу та  БЛАГОДІЙНОМУ ФОНДУ "Нове Місто" , за організацію такої теплої зустрічі для наших дітей. Діти мали змогу поспілкуватися та приємно провести час. Під час майстер-класу, складали вербові букети та прикрашали писанки.  Тим часом,батьки мали змогу поспілкуватися з Євгеном Олеговичем, Прудянським старостою. Бесіда пройшла конструктивно. Підтримуємо пропозицію Євгена Олеговича про зустріч з учнями, батьками та педагогами на початку літніх канікул. Дякуємо, за розуміння та підтримку.

15:40 04.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень